Testimonials & Media

Een behandeling bij sylvitis/sylvies therapy is een totaalervaring van luxe, ontspanning en verwennerij. Zowel de lichaamsmassages als de gelaatsverzorgingen zijn ronduit zalig. Het effect van de gelaatsverzorging is heel lang en goed zichtbaar, net of je terug komt van vakantie. Daarbij de perfecte wenkbrauwepilatie en je bent op een uurtje tijd 5 jaar jonger geworden. Ik ben fan!

Ellen V. 

Bij Sylvia is het altijd pure relaxatie en genieten van de super goede verzorgingen, al jaren ben ik een tevreden klant! Je komt stralend buiten en kan ook thuis genieten van haar natuurlijke producten! 

Sandra M. 

 

Ik heb eigenlijk maar één woord nodig om mijn gedacht te geven : SUPER !!! Enorm trots op de gelaatsbehandeling. De uitleg en uitvoering waren gewoon fantastisch. Ik was en ben herboren :-)

Leen Vande V.

 

Ik wil je danken voor de heerlijke gelaatsverzorging die ik van jou kreeg afgelopen week. Mijn man kwam de volgende dag thuis, en zei me dat hij echt een verschil zag aan mijn huid! Zelf vind ik je producten heerlijk om te gebruiken, en ik zie nu al, na enkele dagen, een erg groot verschil. Dat had ik nooit verwacht. Een pluim voor jouw vakkundigheid en liefde voor zowel deze natuurlijke producten, als onze huid! Veel succes verder, ik kom zeker terug!

Martine R.

 

Ben een klant sinds bijna 2 jaren - Sylvia heeft echt passie en veel ervaring als skin therapist. Haar cosmetica is 100% natuurlijk en de resultatenongelooflijk! Nooit ga ik ergens anders!

Livia D.

 

Super bedankt aan Sylvia voor het toesturen van deze geweldige dagcrème. Sylvia ontwikkelde deze crème zelf op basis van druivenpitolie. Sinds ik deze gebruik kan ik mijn vermoeide gezicht in enkele seconden oplichten. Goede tip dus voor andere vrouwelijke ondernemers .

Karen D.