Druivensérum vette huid

Druivensérum vette huid

€ 14,50

Op voorraad - SKU: 100010

Het geconcentreerd serum zorgt voor de verfijning van de poriën en de huidstructuur. Door toevoeging van specifieke essentiële oliën zal dit geconcentreerd serum de talgproductie in balans brengen.
  • Beschrijving
  • Specificaties

Dit serum is ideaal voor een talgregulerende werking voor een vette huid. Het geconcentreerd serum zorgt voor de verfijning van de poriën en de huidstructuur. De teint van de huid wordt egaal en stralend. Uw huid wordt dankzij de voedende olie van druivenpitten (druivenpitolie) optimaal gehydrateerd. Door toevoeging van specifieke essentiële oliën zal dit geconcentreerd serum uw talgproductie in balans brengen. Deze olieachtige structuur voelt niet vet aan en dringt snel door in het diepst van het weefsel. Dit serum is op basis van 100% natuurlijke oliën. 

Gebruik: Dagelijks als kuur een kleine hoeveelheid onder de dag- en/of nachtcrème aanbrengen. Gebruik dit serum op een gereinigde huid en laat het inwerken. Het overtollig serum op uw huidoppervlak met een tissue afnemen. Gebruik nadien de dag- en of/nachtcrème. Indien het serum niet snel in de huid dringt, zal uw huid eerst met de crèmepeeling van Sylvie's Therapy voorbereid moeten worden. 

Inhoudstoffen: vitis vinifera seed oil, juniperus virginiana oil, citrus nobilis peel oil, citrus nobilis peel oil, lavandula angustifolia flower oil, rosmarinus officinalis oil, salvia officinalis oil, limonene, citral, linalool, geraniol.

Inhoud 15ml