Druivensérum droge & gevoelige huid

Druivensérum droge & gevoelige huid

€ 16,40

Op voorraad - SKU: 100009

Dit serum zorgt voor bescherming en brengt de vochthuishouding van de huid weer op peil. Door toevoeging van specifieke essentiële oliën zal dit geconcentreerd serum de huid voeden en kalmeren.
  • Beschrijving
  • Specificaties

Dit serum is speciaal ontwikkeld voor een gevoelige en droge huid. Dit serum zorgt voor bescherming, brengt de vochthuishouding van de huid weer op peil en zorgt voor een stralende teint. Uw huid wordt optimaal gehydrateerd dankzij de voedende olie van druivenpitten (druivenpitolie). Door toevoeging van specifieke essentiële oliën zal dit geconcentreerd serum uw huid voeden en kalmeren. Deze olieachtige structuur voelt niet vet aan en dringt snel door in het diepst van het weefsel. Dit serum is op basis van 100% natuurlijke oliën. 

Gebruik: als kuur dagelijks een kleine hoeveelheid onder de dag- en/of nachtcrème aanbrengen. Gebruik dit serum op een gereinigde huid en laat deze inwerken. Het teveel op uw huidoppervlak met een tissue afnemen. Gebruik nadien de dag- en of/nachtcrème. Indien het serum niet vlug wordt opgenomen zal uw huid eerst met de crème peeling van Sylvie's Therapy voorbereid moeten worden.

Inhoudstoffen: vitis vinifera seed oil, lavandula angustifolia flower oil , aniba rosaeodora oil, santalum austrocaledonicum oil, chamaemelum nobile flower oil, pogostemon cablin oil, linalool, geraniol, limonene. 

Inhoud 15ml