Druivensérum couperose

Druivensérum couperose

€ 15,10

Op voorraad - SKU: 100011

Dit serum is ideaal voor een gevoelige huid en roodheid. Door toevoeging van specifieke essentiële oliën zal dit geconcentreerd serum de bloedvaten versterken en de flexibiliteit van bloedvatenstructuur verbeteren.
  • Beschrijving
  • Specificaties

Dit serum is ideaal voor een gevoelige huid en roodheid. De teint van de huid wordt egaal en stralend. Uw huid wordt optimaal gehydrateerd dankzij de voedende olie van druivenpitten (druivenpitolie). Door toevoeging van specifieke essentiële oliën zal dit geconcentreerd serum de bloedvaten versterken en de flexibiliteit van bloedvatenstructuur verbeteren. Deze olieachtige structuur voelt niet vet aan en dringt snel door in het diepst van het weefsel. Dit serum is op basis van 100% natuurlijke oliën. 

Gebruik: Dagelijks als kuur een kleine hoeveelheid onder de dag- en/of nachtcrème aanbrengen. Gebruik dit serum op een gereinigde huid en laat het inwerken. Het overtollig serum op uw huidoppervlak met een tissue afnemen. Gebruik nadien de dag- en of/nachtcrème. Indien het serum niet snel in de huid dringt, zal uw huid eerst met de crèmepeeling van Sylvie's Therapy voorbereid moeten worden. 

Inhoudstoffen: vitis vinifera seed oil, cupressus sempervirens oil, cymbopogon martinii oil, lavandula angustifolia oil, rosa damascena extract, geraniol, linalool, limonene, farnesol, citronellol, citral, benzyl alcohol, eugenol. 

Inhoud 15ml