Druivensérum celvernieuwing

Druivensérum celvernieuwing

€ 16,80

Op voorraad - SKU: 100012

Dit serum is ideaal voor de activering van de celregeneratie. Door toevoeging van specifieke essentiële oliën zal dit geconcentreerd serum de celvernieuwing van de huid ondersteunen en versnellen. De teint van de huid wordt egaal en stralend.
  • Beschrijving
  • Specificaties

Dit serum is ideaal voor de activering van de celregeneratie. De teint van de huid wordt egaal en stralend. Uw huid wordt optimaal gehydrateerd dankzij de voedende olie van druivenpitten (druivenpitolie). Door toevoeging van specifieke essentiële oliën zal dit geconcentreerd serum uw huid voor een snellere celvernieuwing ondersteunen. Deze olieachtige structuur voelt niet vet aan en dringt snel door in het diepst van het weefsel. Dit serum is op basis van 100% natuurlijke oliën.

Gebruik: Dagelijks als kuur een kleine hoeveelheid onder de dag- en/of nachtcrème aanbrengen. Gebruik dit serum op een gereinigde huid en laat het inwerken. Het overtollig serum op uw huidoppervlak met een tissue afnemen. Gebruik nadien de dag- en of/nachtcrème. Indien het serum niet snel in de huid dringt, zal uw huid eerst met de crèmepeeling van Sylvie's Therapy voorbereid moeten worden. 

Inhoudstoffen: vitis vinifera seed oil, canarium luzonicum oil, commiphora myrrha resin extract, melaleuca viridiflora leaf oil, citrus aurantium amara flower oil, leptospermum scoparium oil, mentha pulegium oil, limonene, linalool, farnesol, geraniol. 

Inhoud 15ml