Een behandeling op maat!

Omdat u uniek bent en uw huid ook!

Zelf ontworpen producten op maat van uw huid

enkel en alleen met natuurlijke producten!

Geniet van deze unieke aanpak!

U verdient de weldaad van het unieke druivenpitolie.

Ontdek jouw natuurlijke schoonheid door de kracht van druivenpitolie!

Bij Sylvie’s Therapy genieten zelfbewuste vrouwen van natuurlijke Belgische verzorgingsproducten op maat van hun huid. Onze producten op basis van druivenpitolie verhelpen elk huidprobleem en zorgen voor een zichtbaar verbeterde huid!


Verder op deze site lees je over de weldaad en textuur van onze producten. Wij leren jou ook je eigen huidproducten te ontwikkelen tijdens onze workshops. Daarnaast genieten klanten in ons instituut van gepersonaliseerde, professionele behandelingen.

3 redenen om onze natuurlijke verzorgingsproducten te proberen:
  • Al onze producten zijn zonder bewaar-, kleur-, geurstoffen. Zijn niet getest op dieren en zijn kindvriendelijk. Daarenboven bevatten ze enkel kwaliteitsproducten van eerste keuze.
  • Wij bieden advies op maat met een oplossing voor elk specifiek huidprobleem of huidtype.
  • Na 2 weken gebruik gegarandeerd zichtbaar resultaat.
Sylvie’s Therapy
Producten in de kijker

Home page

Sylvie's Therapy beschikt over een uitgebreid assortiment verzorgingsproducten op basis van biologische druivenpitolie. Bovendien zijn deze producten 100% natuurlijk.
 
Sylvia perst haar druivenpitolie zelf. Dit wil zeggen dat de druivenpitten met een eigen persinstallatie worden koudgeperst. Enkel op die manier kan er worden voldaan aan de extreem hoge kwaliteitseisen die ze zichzelf oplegt; 100% natuurlijk, eerste en koude persing. De olie wordt koud geperst omdat ze zo, in tegenstelling tot chemisch geëxtraheerde druivenpitolie alle goede werkingsstoffen behoudt. Weet dat er 50 kg druivenpitten nodig zijn om 1 liter heerlijke olie te maken. Een duur en lang productieprocess.

U BENT HET WAARD!

 

Bekijk onze shop